2 desembre: Pròxim esdeveniment
15130
post-template-default,single,single-post,postid-15130,single-format-standard,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

2 desembre: Pròxim esdeveniment

2 desembre: Pròxim esdeveniment

El pròxim esdeveniment serà el dia 2 de desembre de 19 a 20h a l’aula 10 de les dependències de l’Escola Universitaria d’Infermeria i Teràpia Ocupacional de Terrassa. A la plaça del Dr. Robert, 2, baixos.

T’esperem!

INSCRIPCIÓ: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfD0q_uqhfgsaXM7xDm7zSeeaOB1VZ5AeSjbNy32tE3EGz5yg/viewform

 

SomViure som un grup de persones amb inquietuds i valors similars que volem portar a terme un projecte de cohabitatge a la ciutat de Terrassa.

El nostre objectiu és conviure en comunitat i bon veïnatge sense perdre la nostra privacitat, decidint com i on viure, compartint espais i serveis.

Els valors més importants per a nosaltres són el respecte i la tolerància, la col•laboració, la cooperació i la solidaritat.

Amb aquest projecte volem aprendre noves tècniques i estratègies que ens permetin organitzar-nos i comunicar-nos, posant en comú experiències i gaudir-ne de noves.

Amb aquesta iniciativa volem fer una contribució al bé comú per aconseguir viure amb més sostenibilitat, d’una forma més ecològica i respectuosa amb el medi ambient.

Si el nostre projecte t’agrada i et mouen les mateixes inquietuds, ens hi vols acompanyar?

Pots contactar amb nosaltres i t’informarem dels detalls.

Telèfon (trucada) 937856226

Correu electrònic: associacio.somviure@gmail.com