Qui Som
15021
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15021,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Qui Som

Qui som?

Som un grup de persones decidides a impulsar aquest projecte d’habitatge col·laboratiu en règim de cessió d’ús a la ciutat de Terrassa.

SomViure pretén convertir-se en el primer projecte de cohabitatge a la nostra ciutat. Al llarg de les pàgines d’aquest dossier t’expliquem amb més detall en quin moment ens trobem i des d’ara mateix et convidem a sumar-t’hi.

Ens hem constituït en Associació amb l’objectiu d’ampliar la nostre base de persones interessades per a més endavant crear una cooperativa per portar a terme aquest projecte.

SomViure som un grup de persones amb inquietuds i  valors similars, que impulsem un projecte de  cohabitatge a la ciutat de Terrassa.

El nostre objectiu és conviure en comunitat i bon  veïnatge, sense perdre la nostra privacitat, decidint on i  com viure, compartint espais i serveis.

Els valors més importants per a nosaltres són el respecte i la tolerància, la col·laboració, la cooperació i la solidaritat

Amb aquest projecte volem aprendre noves tècniques i  estratègies que ens permetin organitzar-nos i comunicar-nos, posant en comú experiències i gaudint-ne de noves.

Amb aquesta iniciativa volem fer una contribució al bé  comú per aconseguir viure amb més sostenibilitat, d’una  forma més ecològica i respectuosa amb el medi.

Si el nostre projecte t’agrada i et mouen les mateixes  inquietuds, ens hi vols acompanyar?

Contacta amb nosaltres i t’informarem dels detalls.

Descobreix el teu habitatge ideal. No busquis més, informa’t aquí!